Om oss

ALRp Agentur AB importerar och marknadsför espresso- & glassmaskiner samt annan köksutrustning för bar och café. Vi utför service på de flesta i marknaden förekommande maskiner. Därtill säljer diverse tillbehör för storkök, restaurang, café, barer och fastfood.

Vår affärsidé bygger på att förenkla hanteringen av snabbsålda produkter såsom mjukglass, espresso och kaffe genom att leverera utrustning av hög kvalitet och bistå våra kunder med god service och support. I vår butik finns gott espressokaffe som passar svensk smak, smaksättning för glass, kaffe, milkshake och slush, frozen yoghurtmix etc.

Gedigen erfarenhet
Företaget har 30 års erfarenhet av restaurang och bar utrustning. Vi är för närvarande 10 anställda, var och en med kompetens inom ett eller flera områden. Kontor och verkstad ligger centralt i Malmö och för egenimporterade maskiner arbetar vi med servicepartners över hela landet.

Reservdelslager
Komplett lager - Över 6000 artiklar. Vi lagerför reservdelar till alla våra maskiner och många andra. Vi har begränsat antal begagnade artiklar.

Vår produktkatalog
innehåller allt du behöver för en framgångsrik fastfood anläggning. Om något saknas ber vi dig kontakta oss per epost eller telefon.  Produkter som vi just fått in kanske ännu inte kommit in i katalogen. Äldre maskiner hittar du under fliken begagnat. Längst ner på sidan hittar du kontaktuppgifter. 
Alrp har ett brett sortiment av produkter som ger dig en attraktiv profil och ökad lönsamhet, Men framförallt kan du med vår hjälp ge dina kunder en guldkant på tillvaron, och det behöver vi alla ibland.