,

Cafes Richard Perle Noire - Kaffebönor, 1kg

Tillverkare: Cafes Richard
Modell: Kaffebönor
Teknisk information
Art nr CAR 10.1
Spec. 1kg hela kaffebönor
Sv - info  
Eng - info   Download

Cafes Richard - Perle Noire

En rund blandning med god balans från från de bästa Arabicaodlingarna. Perle Noire är en blandning av hög-odlade Arabica ursprung från de bästa regionerna i Sydamerika, Centralamerika, Afrika och Asien.100% Arabica som passar i alla sammanhang. Super good smak med stor finess. Rikt, elegant och harmoniskt. Blandningen är komponerad av ett urval "sällsynta pärlor" bland olika kaffesorter, och resultatet är rikt på arom och finess. Av finsmakaren med sinne för det subtila. Kaffet upplevs som aningen sötaktigt och runt i smaken, lent och behagligt. Eftersmaken ger en antydan om kryddigt bröd och smakrika frukter. Ett excellent kaffe med stor finess och mycket arom.

1 kg hela bönor.

-->

Köpvillkor

​Betalning av beställda varor sker efter kreditprövning mot faktura. I övriga fall betalas varorna kontant vid leverans. Leasing kan ordnas.

Leverans:

​Leverans kan ske inom 1 vecka. Beställningsvaror är leveranstiden 2-4 veckor. V.g. kontakta oss för information om beställningsvaror.

Garanti på Nya maskiner:

  • Proffsmaskiner - ​12 månaders fullgaranti. Resa montör fritt 100km från närmaste serviceort.

  • Hemmamaskiner & övriga maskiner -12 månaders fullgaranti.

Garanti på Stoelting maskiner:

  • 5 års materialgaranti på Kylkompressor, fryscylinder, omrörarmotor, växellåda, omröraraxel + skrapvingar (splittring). Övrigt (förutom slitagedelarna)

  • 2 års materialgaranti övriga delar 

  • Första året ingår fritt arbete och resa montör fritt 100km från närmaste serviceort

Relaterade produkter